Inici Actualitat Tret de sortida a la campanya electoral per les municipals 2015 de...

Tret de sortida a la campanya electoral per les municipals 2015 de Taradell

11
COMPARTIR

cartells electorals 2015

Taradell s’ha despertat aquest matí ja amb els primers cartells electorals dels tres candidats a l’alcaldia del municipi. Ahir a la nit representants de les tres formacions van encarregar-se de la tasca de penjar cartells i lones.

Els tres candidats són:

Lluís Verdaguer (CiU): amb el lema “Avancem junts!” Verdaguer opta a renovar l’acaldia després de dues legislatures. Actualment té sis regidors. Enllaç a la web.

Salvador Clot (ERC): amb el lema “Decideix Taradell” Clot fa el salt després de 7 anys com a regidor. Substitueix a Jordi Freixas. Actualment té 4 regidors. Enllaç a la web.

Jacint Casadevall (SI): El seu lema és “Taradell, sí. Amb els de sempre, tindrem el de sempre”.  Casadevall substitueix Concepció Baucells, que va de número 2. Solidaritat va sorprendre fa quatre anys aconseguint dos regidors. Enllaç a la web.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

11 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Joan
Joan
10 maig 2015 16:44

Cada vegada que veig taradell.com, m’avergonyeixo més de la gent que tenim a Taradell. No vull donar la raó ni a uns ni als altres, tothomn pot ser del partit polític i color que vulgui, cadascú té els seus projectes i les propostes electorals, algunes idees poden ser més bones o d’altres més dolents, algunes llistes poden ser més bones o d’altres no tant. Marc, sobretot tu, no obris tant la boca i limitat a votar el mateix dia, de vegades amb comentaris fas més mal que no pas bé. Des d’aquí, només demano als taradellencs que reflexionin a qui… Llegeix més »

Marc
Marc
10 maig 2015 12:34

El que deia la Marta té molt de raó. Governar amb una llista i a darrera hi ha els de sempre! De fora vingueren de casa ens tragueren, ja ho diu la dita!!! Sou una colla de radicalistes! Canviar-ho tot, no és la manera, no tot està mal fet! Per cert, desentralitzar la cultura per fer-ho a la seva manera! I LES ENTITATS QUÈ SÓN, QUÈ FAN?? GRÀCIES A TOTS AQUELLS QUE FORMEN UNA O ALTRA ENTITAT, QUE DE MANERA ALTRUÏSTA TREBALLEN PER LA CULTURA DEL NOSTRE POBLE I QUE DONEN DIFERENTES OPCIONS SETMANA DARRERA SETMANA! Les associacions són molt… Llegeix més »

Enedina Jiménez Morera
Enedina Jiménez Morera
9 maig 2015 22:56

Gràcies ERC! Us volia agrair la feina a l’oposició de tots els regidors aquests darrers vint i tants anys. No em vull oblidar dels altres regidors, però faig èmfasi en els d’ERC perquè per sort, algú molt proper a mi, n’ha format part durant molts anys i, per tant, puc parlar en primera persona de la tasca que han portat a terme. Recordeu que són gent com nosaltres, que han volgut entregar-se al poble per millorar i canviar tot allò que no els hi fa el pes. La feina dels regidors de l’oposició és molt ingrata, a vegades poc reconeguda… Llegeix més »

Jordi
Jordi
9 maig 2015 14:52

No m’agrada l’actitud de la Marta i en Marc, crec que la majoria de comentaris tenen raó quan diuen que hi ha moltes propostes. En el temps que estem seran difícils de complir, a més si no has governat mai. No crec que l’Ajuntament que hi ha ho faci tan malament, i canviar-ho tot és ser molt radical. Cap partit a cap poble mai ho fa. Canviar-ho tot és excessiu. Fer-lo tan llarg i radicalment voler trencar les estructures és dolent pel poble, és una opinió. He estat ficat en un ajuntament amb una llista d’independents al poble on vivia… Llegeix més »

Francesc
Francesc
9 maig 2015 13:44

Hola, som la Marta i en Marc i NO ens agrada que es facin propostes, no volem que la gent treballi pel poble i perdi les seves hores fent un programa, tant ens fa que hi poseu la il·lusió i les ganes de canviar el poble a millor, i SOBRETOT si només porteu 25 anys a Taradell vivint no se us acudeixi intentar millorar el poble ni estimar-lo, qui us heu cregut!? No se us acudeixi proposar res que no hi teniu cap dret! Bé sigueu com sigueu acabarem criticant el programa sense cap criteri. Per cert, el programa té… Llegeix més »

Alfons Jiménez
Alfons Jiménez
9 maig 2015 9:31

Marc, si vols votar en Lluís Verdaguer, fes-ho, de veritat, no passa res, no cal que et justifiquis. I ja et dic ara que el què proposin en el seu programa t’encantarà. “Calen canvis… però hi ha d’haver continuïtat” ??!! NO, GRÀCIES! Jo vull un canvi i vull un canvi en profunditat. Estic molt cansat del “TOT PEL POBLE, PERÒ SENSE EL POBLE” que és al què ens té acostumats en Lluís Verdaguer. Amb en Salvador Clot i el seu equip, ja podem decidir i fer propostes… i durant tot l’any, durant tota la legislatura. No només un cop cada… Llegeix més »

Josep
Josep
9 maig 2015 0:26

Marta i Marc, no he vist el programa electoral d’ERC, on és?

Us sembla molt 120 propostes amb 4 anys? Per favor, si que demaneu poc als polítics, així ens va a Taradell. Tot i que vosaltres sou els típics que si un altre partit en fa 10 llavors dieu que són poques. La qüestió és criticar a tothom.

Marta S.
Marta S.
8 maig 2015 22:23

El programa electoral d’ERC no és un programa electoral sinó que és un llistat de pluja d’idees que han recollit. Amb tots els respectes, però crec que tot partit polític municipal crea un programa electoral amb seny, entre 20 i 40 i propostes i no més de 100. A més, si no has governat mai. Estava comptant punts del programa la meitat de coses ja s’estan fent, sembla que no visquin el poble aquesta gent, no s’enteren. Volia votar ERC, però veig un programa per anar a destrossar moltes coses bones que tenim. No es tracta de canviar-ho tot. Abans… Llegeix més »