Inici Actualitat ERC Taradell presenta diumenge la candidatura amb Anna Simó

ERC Taradell presenta diumenge la candidatura amb Anna Simó

0
COMPARTIR

anna-simo

Tot i que el tret de sortida de la campanya electoral el dóna la tradicional penjada de cartells d’aquest dijous a mitjanit, ERC Taradell serà la formació que dispararà primer amb un acte aquest diumenge. Presentarà la candidatura a l’alcaldia de Taradell amb la presència de la vicepresidenta del Parlament de Catealunya, la republicana Anna Simó.

L’acte tindrà lloc a la Font Gran a 2/4 d’una del migdia en un acte obert a tothom. Després dels parlaments hi haurà un piscolabis. També cal destacar que abans, a partir de les 10 del matí, s’organiza una caminada per la biologia de Taradell que anirà a càrrec de Xevi Blancafort i Jordi Pascual.

L’acte ha estat impugnat per Solidaritat Catalana per la Independència de Taradell davant la Junta Electoral de Vic. SI considera que s’ha vulnerat la Llei Orgànica de Règim Electoral General. Segons la llei, els ajuntaments han de comunicar els llocs públics i oficials que es faran servir per a actes electorals de campanya. En el cas de Taradell l’únic espai notificat ha estat el Centre Cultural Costa i Font, que és el que els tres candidats usaran durant la campanya.

ERC, a més, té previstos actes a la Font Gran i la Plaça de les Eres. Pel candidat d’ERC, Salvador Clot, no hi ha cap problema. Considera que l’Ajuntament ha destinat com a espai el Centre cultural i “si volem fer actes en un altre lloc, presentem una instància demanant permís a l’Ajuntament. És el que hem fet i se’ns ha donat el permís”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments