Inici Actualitat Dissabte Taradell celebra una nova edició de la Festa del Civisme

Dissabte Taradell celebra una nova edició de la Festa del Civisme

0
COMPARTIR

festa-civisme20147Un any més a inicis de maig l’Ajuntament de Taradell organitza la Festa del Civisme amb la voluntat de sensibilitzar, per exemple, en aspectes com la tinença responsable d’animals de companyia. Els actes tenen lloc durant el dissabte al matí al bosc del Pujoló. Està previst activitats per sensibilitzar els valors i normes que regeixen la recollida de les deixalles o el respecte als espais comuns.

A 2/4 de 10 del matí hi haurà una xocolatada popular. Tot seguit, es faran jocs per a la mainada i un concurs de dibuix ràpid. A 2/4 d’11 del matí es farà el tradicional concurs de mascotes amb desfilada i premis per a tres categories. Més tard, la Unitat Canina de Protecció Civil de Taradell oferirà una exhibició d’habilitats canines amb gossos de rescat.

Finalment, a les 12 del migdia es farà una representació teatral a càrrec dels nens i nenes del Centre Obert. L’acte estarà presentat pel grup de teatre Canya que no és conya.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments