Inici Actualitat Jordi Baucells forma part del consell d’experts per dissenyar la nova Agència...

Jordi Baucells forma part del consell d’experts per dissenyar la nova Agència del Medi Ambient

2
COMPARTIR

consell-assessor-nova-agencia-medi-ambient-jordi-baucells

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va anunciar aquest dilluns l’inici del procés per a la creació de l’Agència Catalana del Medi Ambient i del Territori, amb la constitució d’un consell d’experts independents que en els propers mesos s’encarregarà de dissenyar el projecte del nou ens. En aaquest consell hi forma part el biòleg taradellenc i regidor a l’Ajuntament de Taradell, Jordi Baucells.

El consell està presidit pel secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, i doctor en Física, Josep Enric Llebot. També en formaran part l’ornitòleg i naturalista Jordi Sargatal, exdirector del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, de la Fundació Territori i Paisatge de l’Obra Social de la Caixa Catalunya, i expresident de la Institució Catalana d’Història Natural; i la directora general de la Fundació Catalunya-La Pedrera, membre del Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement (CAREC), i exdirectora de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), Marta Lacambra.

El nou organisme tractarà temes d’aigua, residus, medi natural i biodiversitat, qualitat de l’aire, canvi climàtic… i donarà informació base perquè la Generalitat pugui elaborar polítiques ambientals. La previsió és que la proposta estigui enllestida durant el proper mes de setembre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
taradell
taradell
7 maig 2015 11:36

Felicitar al Sr Baucells per la seva promoció, i el ciutadà de peu, un altre cop enganyat, ho dic per les promeses dels polítics, anivellarem els sous, no pot ser que un alcalde guanyi més que el president d’un govern, limitarem les obres públiques, treurem oficines on es doblen serveis, ummmmm, promeses que al cap i a la fi no es compleixen, per mostra un boto, els alcaldes encantats amb el que guanyen, piscines de luxe en temps de crisi, i oficines públiques noves perquè les que hi ha ja estan plenes, i mentrestant el qui té un sou encara… Llegeix més »

Eudald
Eudald
6 maig 2015 0:32

Crec que si no li haguessin promès aquest càrrec no hauria pas aguantat quatre anys més al costat d’en Lluís.