Inici Actualitat Albert Pujol torna a guanyar, ara la Cursa de muntanya Mossos d’Esquadra-Sant...

Albert Pujol torna a guanyar, ara la Cursa de muntanya Mossos d’Esquadra-Sant Amand

0
COMPARTIR
albert-pujol-sant-amand-2015
Foto: Núria Lázaro

Aquest diumenge es va disputar la 15a Cursa de muntanya Mossos d’Esquadra – Sant Amand a Ripoll. El taradellenc Albert Pujol va dominar aquesta prova puntuable per al Circuit català de curses de muntanya i el campionat del Ripollès.

Albert Pujol (CER Enclusa) va guanyar amb un temps de 2 hores i 31 segons. Però la seva victòria va ser ajustada, ja que el segon classificat va arribar a meta només 52 segons després. Va ser Carlos Cera. La prova tenia un recorregut de 22,7 quilòmetres amb 2.740 metres de desnivell acumulat per la Serra de Sant Amand i amb arribada a la plaça del Monestir de Ripoll.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments