Inici Actualitat Crida per trobar voluntaris per ajudar durant la Trobada de bastoners de...

Crida per trobar voluntaris per ajudar durant la Trobada de bastoners de Taradell

0
COMPARTIR
Bastoners de l'Esbart Sant Genís ensenyant els balls

Bastoners de l'Esbart Sant Genís ensenyant els ballsL’Associació Joves Taradell Setvetes ha inciat una crida per trobar voluntaris que vulguin col·laborar amb la Trobada de Bastoners de Catalunya que Taradell acollirà el proper 13 de juny. Es necessiten uns 200 voluntaris per tal de portar tota la logística amb les colles participants.

Totes aquelles persones que vulguin col·laborar han d’omplir un formulari d’inscripció que trobareu en aquest enllaç. El formulari omplert s’ha d’enviar per correu electrònic a ajtsetvetes@gmail.com. Quinze dies abans de la Trobada es faran sessions informatives per coordinar a tots els voluntaris i distribuir tasques.

A banda, també s’ha demanat la col·laboració de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Taradell per temes de seguretat i mobilitat del trànsit, i el suport de diferents associacions del poble.

Recordem que la trobada nacional de bastoners de Catalunya comptarà amb cercavila, ballades, sopar i concert final amb el grup tradicional Trepadella.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments