Inici Actualitat La UD Taradell cau golejada a Castellar del Vallès en partit avançat...

La UD Taradell cau golejada a Castellar del Vallès en partit avançat de lliga

0
COMPARTIR

ud-taradell-recurs-2015La Unió Deportiva Taradell va disputar aquest dijous el partit de lliga al camp del Castellar del Vallès. El partit es va avançar tenint en compte que hi ha tres dies de festa. El partit no va tenir història i els vallesans, que ocupen la segona posició, van ser molt superiors.

El Taradell ja sense jugar-s’hi res va rebre el primer gol als 14 minuts. Abans del descans van arribar dos gols més, als minuts 25 i 39. La mateixa tònica va continuar al segon temps. Al quart d’hora el Castellar va fer el 4 a 0 i, poc després, el cinquè. El primer gol del Taradell va arribar al minut 73 i va ser obra de Talavera. Tot i això, els locals van fer el sisè a deu minuts pel final. Finalment, poc després Joan Canó va fer el definitiu 6 a 2.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments