Inici Actualitat El programa Instinews fet per alumnes de l’INS Taradell rep una menció...

El programa Instinews fet per alumnes de l’INS Taradell rep una menció de Ràdio Associació de Catalunya

1
COMPARTIR

premi rac instinews

El 15ens Premis Ràdio Associació Catalunya han reconegut el programa ‘Instinews’ de Ràdio Taradell. Aquest dijous 30 d’abril al vespre es va fer el lliurament de les distincions i el programa ha rebut una menció de qualitat en la categoria d’innovació. Tres representants de la junta de Ràdio Taradell, David Bigas, Laia Miralpeix i Sílvia Moreno, i el professor d’anglès de l’INS Taradell, Jordi Codinachs, van ser els encarregats de recollir la distinció.

El programa Insitnews forma part d’assignatures optatives per a alumnes de 2n d’ESO. L’objectiu és que, al llarg de quatre programes on hi hauran passat 90 alumnes, aquests coneixen la ràdio a través de sessions teòriques i pràctiques. Al final han de realitzar un magazine amb diverses seccions d’informació i entreteniment amb la peculiaritat que l’idioma vehicular només pot ser l’anglès.

Els premis RAC es van crear l’any 2000 amb la voluntat de premiar els professionals de la ràdio en català i els millors programes del darrer any.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Ramon
Ramon
1 maig 2015 18:18

Moltes felicitats pel premi rebut, i moltes més per la tasca tan important que això representa pels alumnes.