Inici Actualitat La taradellenca Berta Sors guardonada al premi literari Ficcions

La taradellenca Berta Sors guardonada al premi literari Ficcions

0
COMPARTIR
berta-sors-premi-ficcions
Foto: Ficcions

La taradellenca Berta Sors, estudiant de l’INS Taradell, va guanyar fa uns dies un dels guardons de la 7a edició del concurs literari Ficcions. Concretament, va guanyar el premi a la millor història en l’àmbit territorial de la Catalunya Central. S’hi va presentar amb la història ‘Descobrint la veritat‘, que podeu llegir clicant a l’enllaç. Com a premi es va endur un iPod Shuffle.

Ficcions és un concurs literari que vol potenciar la lectura i l’escriptura. Hi participen alumnes de 3r i 4t d’ESO i de Batxillerat i cicles formatius d’arreu de Catalunya. S’hi pot participar individualment o en grups de fins a tres membres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments