Inici Actualitat Participació de taradellencs al Torneig de tennis taula de Sant Vicenç de...

Participació de taradellencs al Torneig de tennis taula de Sant Vicenç de Torelló

0
COMPARTIR

jugadors-tennis-taula-cp-esportsFins a nou jugadors del CPE Taradell i TT Mont-rodon van participar aquest passat dissabte al 6è Open de Tennis Taula “Memorial Jordi Castells” de Sant Vicenç de Torelló.

En la jornada matinal hi van participar els jugadors de l’escola del CPE Taradell amb bones actuacions. Ruben Llacer va ser segon classificat aleví, Ian Llacer quart, i Pau Mas novè en la mateixa categoria. Aquest cop també hi havia representació en la categoria benjamí amb la participació de dos nous joves jugadors. Ferran Serra va ser 13è i Unai Luque 15è  a la classificació final en el seu primer torneig disputat.

A la tarda els jugadors del TT Mont-rodon no van poder aspirar a posicions altes amb el bon nivell de joc que hi va haver. Jaume Cunill, Rafel Montenegro i Jordi Forcada van arribar a setzens de final, i Oriol Garcia va caure a la ronda de 32ens.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments