Inici Actualitat La UD Taradell perd la categoria en perdre a casa contra el...

La UD Taradell perd la categoria en perdre a casa contra el Cardedeu

2
COMPARTIR

ud-taradell-cardedeu-20152

Matemàticament la UD Taradell ja no pot atrapar el sisè classificat per la cua de la Segona Catalana, posició que donaria la permanència. Catorze anys després tornarà a militar a l’antiga Segona Regional. Els taradellencs perden la categoria després de caure golejats a casa per 0 a 4 contra el Cardedeu aquest dissabte.

El partit va començar molt malament pels taradellencs que al minut 1 permetien un xut creuat a l’interior de l’àrea que suposava el 0 a 1. Als 5 minuts va tenir lloc una jugada clau. Pilota llarga del Taradell i el porter visitant tocava la pilota amb les mans fora de l’àrea quan Marçal anava amb velocitat per intentar fer l’empat. L’àrbitre va perdonar la vermella claríssim, ensenyant només groga.

ud-taradell-cardedeu-2015A partir d’aquí es va igualar el joc. Però el Cardedeu en la segona ocasió clara va fer el 0 a 2. I després de la mitja hora en una jugada individual i sense que ningú aturés el davanter visitant, aquest va entrar pel centre per fer el 0 a 3. Van ser minuts on el Taradell va abaixar els braços. Només un cop de cap llunyà de Donaire, que es va enverinar, va acabar tocant la part superior del travesser.

Al segon temps es va mantenir la tònica. El Taradell ho va intentar sense gaire idees i el Cardedeu als 20 minuts va fer el 0 a 4 en un xut ras des de la frontal. Al Taradell li va faltar en certs moments agressivitat i intensitat. A la part final van arribar les ocasions del Taradell. Primer Marçal va estar a punt de marcar, però un defensa es va avançar al seu xut per enviar la pilota a córner. Tot seguit, Canó en jugada individual va enviar la pilota al travesser. Més tard, Marçal va estar a punt de driblar el porter en una pilota llarga de Canó i, finalment Pau, va xutar malament al segon pal en una nova oportunitat. El marcador, però, ja no es va moure.

A falta de cinc jornades el Taradell intentarà evitar la cua de la classificació, que ara ocupa amb 20 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Taradellenc
Taradellenc
27 abril 2015 10:14

Tota la raó Sergi. Fa anys que només manen les mateixes persones a dins el club i que no creuen en el futbol base. Molts jugadors han marxat per això, molts altres ja no volen ni venir a provar-ho pels comentaris que senten o alguns ens han fet fora directament. Pel que he pogut sentir, hi ha una nova junta amb molta il·lusió i moltes ganes de fer les coses bé. L’altre dia em van explicar el seu projecte, i no pinta pas malament. Esperem que siguin capaços de fer foc nou i net d’aquestes persones de què parles i… Llegeix més »

Sergi
Sergi
26 abril 2015 10:01

Ara que hi ha canvi de junta, esperem que siguin capaços de fer net de persones i personatges que hi ha allà a dins, tothom sap de qui parlo. Per una banda, des de fa uns quants anys, els jugadors del poble ens sentim discriminats i amb falta de confiança per part de la directiva i en Parres i ens hem hagut de buscar la vida amb altres clubs de la comarca. Fa uns anys, uns quants jugadors en Parres el van fer fora del segon equip per confiar amb la gent de fora, això ho trobo patètic. I l’altra,… Llegeix més »