Inici Actualitat Tres candidatures optaran a l’alcaldia de Taradell en les eleccions municipals del...

Tres candidatures optaran a l’alcaldia de Taradell en les eleccions municipals del 24 de maig

0
COMPARTIR

eleccionsTot i que ja es donava per fet, oficialment està confirmat que només tres candidatures es presenten a les eleccions municipals de Taradell. Es tracta de CiU, ERC i Solidaritat (de l’última us presentarem la seva llista per separat en els pròxims dies). Al capdavant hi haurà dues cares noves, com a candidats, però no en la política municipal. Salvador Clot (ERC) i Jacint Casadevall (SI) es presenten com a caps de llista després de ser regidors en l’actual legislatura. Mentrestant, Lluís Verdaguer optarà a la reelecció per tercera legislatura consecutiva.

Aquest fet suposa un canvi respecte a les dues últimes eleccions municipals que s’han viscut a Taradell quan, com a mínim, es presentaven cinc forces polítiques. Fa quatre anys els taradellencs van poder votar entre CiU, ERC, SI, PSC i PxC. Els socialistes amb Miquel Vila han desistit després de tres eleccions sense obtenir representació al consistori.

Mentre que PxC, amb problemes interns, tampoc es presentarà. A més, Josep Ricart va deixar el partit a mitja legislatura i l’ha acabat amb acta de regidor no adscrit. Ricart s’havia presentat pel partit al 2011 i 2007 i només va obtenir un regidor fa quatre anys.

Fa vuit anys hi va haver la novetat del partit dels Jubilats que tampoc va obtenir representació i el PP va presentar una llista fantasma (és a dir, amb un candidat desconegut), que només va esgarrapar 36 vots.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments