Inici Actualitat ERC Taradell presenta una llista a les eleccions municipals per fer el...

ERC Taradell presenta una llista a les eleccions municipals per fer el salt i governar

26
COMPARTIR

llista-erc-municipals-2015

Fa més d’un any que ERC Taradell va presentar el seu alcaldable per a les municipals d’aquest proper 24 de maig. Salvador Clot encapçala la llista electoral que la formació ha fet pública aquest dimecres. Els republicans busquen ser l’alternativa a 28 anys de governs municipals de CiU.

La llista es presenta molt renovada amb només tres noms que repeteixen entre les 10 primeres posicions respecte a la llista de fa quatre anys. A banda de Clot, repeteix l’actual regidor Lluís Rodríguez que va de número 2 i Xevi Blancafort que serà el número 5. La resta són nous i, segons ERC, són taradellencs “amb perfils molt variats per poder arribar i representar a tots els taradellencs”.

Hi trobem a Amaia Gómez (3), seguida per dos joves Mercè Riera (4) i Adrià Tuneu (6). La resta de la llista la completa gent nova que no en formava part fa quatre anys: Ramon Baulenas (7), Cinta González (8), Cristina Mora (9), David Bigas (10), Mireia Costa (11), i Guida Bibilioni (12). L’última cap de llista i actual regidor Jordi Freixas tanca la llista en la posició 13. Com a suplents hi ha Lleïr Pladevall, Neus Orri, Marta Casado i el president d’ERC Taradell, Lluís Pujades.

Els republicans també han signat el compromís amb l’ANC per donar suport a la independència de Catalunya. Aquest compromís contempla, entre d’altres, promoure campanyes perquè les eleccions del 27 de setembre tinguin un caràcter clarament plebiscitari i que, en cas que surti una majoria independentista, posar l’ajuntament a disposició del país i que l’alcalde que hi hagi formi part d’una Assemblea de Càrrecs Electes que assumiria el govern de Catalunya si l’estat espanyol intervé o suprimeix les institucions catalanes d’autogovern.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

26 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Pau Sala
Pau Sala
10 maig 2015 17:30

100×100 amb el comentari de l’Alfons. Es pot dir més alt però no més clar!! Aquest tal Marc, només una pregunta. A quin número de la llista de CiU vas?, o quin favor t´ha fet aquest Ajuntament actual, perquè no la dissimules gaire bé la teva afinitat convergent… Va home no t´amaguis rere un nom inventat.

Felicitats a ERC per la llista, molts ànims i endavant amb el canvi!!

Per cert Alfons. No sé si et coneixo però quan vulguis fem el cafè.

Alfons Jiménez
Alfons Jiménez
9 maig 2015 9:09

Marc, si vols votar en Lluís Verdaguer, fes-ho, de veritat, no passa res, no cal que et justifiquis. I ja et dic ara que el què proposin en el seu programa t’encantarà. “Calen canvis… però hi ha d’haver continuïtat” ??!! NO, GRÀCIES! Jo vull un canvi i vull un canvi en profunditat. Estic molt cansat del “TOT PEL POBLE, PERÒ SENSE EL POBLE” que és al què ens té acostumats en Lluís Verdaguer. Amb en Salvador Clot i el seu equip, ja podem decidir i fer propostes… i durant tot l’any, durant tota la legislatura. No només un cop cada… Llegeix més »

Marc
Marc
8 maig 2015 20:19

Llegint el programa electoral d’ERC, em demostra cada dia més que la llista que porten és mitja llista fantasma i que no viuen la realitat del poble i econòmica del país (de fet no m’extranya, dels 8 primers, 5 ja fa poc que viuen el poble i no han estat involucrats a cap o a més d’una entitat). A part, crec que fan una quantitat de propostes i la majoria s’han fet o s’estan fent en aquest últims anys. Calen canvis, però no calen canvis tan extensos sinó que hi ha d’haver una continuïtat i proposar alguna coseta nova. És… Llegeix més »

Marta
Marta
7 maig 2015 12:51

Mirat els dos perfils de twitter de Toca-Fons en Campanya i Taradellenc Indignat, és trist que la gent d’ERC faci aquest tipus de difusió amb twitters falsos.

S’ha de treballar pel poble i millorar idees, no criticar-les i amagar-se sota un sobrenom a través de twitter. Almenys no feu servir les mateixes paraules i tecnicismes com escriviu normalment.

Vergonyós.

Marc
Marc
6 maig 2015 1:59

Mirant l’entrevista del 9 TV, en Salvador em sembla molt bona persona. El segon no em cau bé, però mirant el candidat, la manera de parlar no em convenç. S’ha de pensar molt les coses, i no el veig defensant o anant a buscar finançament a consells comarcals, diputacions o altres òrgans oficials. Per ser alcalde per un poble com el nostre es necessita més gestoria i parlar amb claredat. Diu que presentarà més de 120 propostes, a veure què presenta, n’hi haurà per triar i per remenar, però penso que un programa electoral ha de ser just i amb… Llegeix més »

Marta
Marta
1 maig 2015 23:00

Benvolguts, Volem un alcalde que mani per tothom, no pels que hi ha darrera vostre, la gent d’ERC Taradell, que de fet, es l’opció que s’ha buscat amb en Clot, moure les cireres a darrera i tapar-ho amb una llista que ningú coneix i vendre-la com una bona llista i no amb la Carme Coll, que era l’altra opció segons tinc entès, i la qual hagués estat una bona alcaldessa, ja que la conec des de fa molt temps. Abans de fer el salt a l’alcaldia, penso que hauríeu de fer una oposició més digne de la que heu estat… Llegeix més »

Martí
Martí
27 abril 2015 13:46

M’agradaria felicitar personalment la campanya que està portant a terme ERC Taradell de cara a les pròximes eleccions. Crec que la política necessita gent que escolti al poble, que realment som qui paga els impostos.

Espero que al programa electoral realment hi hagi propostes de participació i tindreu el meu vot!

Vull viure en un país nou, però amb una nova manera de governar.

Martí

Marc R
Marc R
26 abril 2015 23:06

Us heu lluït amb la llista. Teníeu una oportunitat d’or per la situació política actual i la mala gestió de CiU que no heu sabut aprofitar. Quina desil·lusió…

Miquel Casas
Miquel Casas
27 abril 2015 13:57
Reply to  Marc R

Si ets tan valent per criticar una grup de persones que desinteressadament està treballant pel poble que estima i que viu, com a mínim, posa el teu nom, no creus? Et felicito fill.

Mai arribarem enlloc així. Luther King ja ho deia: hem après a volar com els ocells, a nedar com els peixos; però no hem après el senzill art de viure com a germans.

Visca Catalunya Lliure

Miquel
Miquel
27 abril 2015 14:49
Reply to  Miquel Casas

T’equivoques! Desinteressadament que llavors cobraran si entren de regidors.

Val més vell conegut que savi per conèixer, val més una persona que sap gestionar bé que governi ara i d’aquí un temps ja en parlarem. Tot i ser bo el projecte que porta ERC, el segon i l’alcaldable són fluixos.

Jaja
Jaja
29 abril 2015 14:57
Reply to  Miquel Casas

El nom diu…jajaja i què en faràs de saber el nom?
Vols el DNI també?