Inici Actualitat CiU Taradell es presentarà a les eleccions municipals amb una llista molt...

CiU Taradell es presentarà a les eleccions municipals amb una llista molt renovada

22
COMPARTIR

llista-ciu-elecccions-municipals-2015

Només tres noms repetiran entre les 10 primeres posicions a la llista electoral que presenta CiU Taradell de cara a les eleccions municipals del proper 24 de maig. L’alcalde, Lluís Verdaguer, i els actuals regidors Jordi Baucells (número 2) i Joan Casasas (número 4) són els únics que repeteixen en posicions destacades respecte a la llista de fa quatre anys.

Hi ha moltes cares noves i molts joves en posicions de sortida (amb possibilitats de ser regidor). Actualment, CiU té sis regidors a l’Ajuntament de Taradell. Araceli Garcia ocupa la posició número 3, mentre que quatre joves, Ariadna Prat, Santi Estragués, Toni Morcilllo i Cristina Santamaria ocupen les posicions 5, 6, 7 i 8, respectivament.

La llista la completen Dolors Martí (9), Agustina Peñalba (10), Judit Peipoch (11), Enric Barba (12), Toni Reig (13). En les posicions de suplents hi ha Irene Caralt (14), els exregidors Antoni Lloveras (15), Lluïsa Sañé (16) i Rosa Papell (17). I tanca la llista de manera simbòlica com ja va fer fa quatre anys, el conseller Francesc Homs.

Tots els membres de la llista de CiU han signat el compromís amb la independència de Catalunya, promogut per l’Assemblea Nacional Catalana. Aquest compromís contempla, entre d’altres, promoure campanyes perquè les eleccions del 27 de setembre tingui un caràcter clarament plebiscitari i que, en cas que surti una majoria independentista, posar l’ajuntament a disposició del país i que l’alcalde que hi hagi formi part d’una Assemblea de Càrrecs Electes que assumiria el govern de Catalunya si l’estat espanyol intervé o suprimeix les institucions catalanes d’autogovern.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

22 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Marc R
Marc R
26 abril 2015 23:01

Lluís, que llest… gent jove sense experiència perquè puguis fer i desfer a plaer.
De la llista només es salven un parell.
Tornaràs a guanyar perquè ERC ha fet el ridícul amb la seva llista, una llàstima.
Per cert, felicita l’arquitecte del poble, vaia mal distribució de les obres de circulació fetes últimament: carrils estrets,girs impossibles o massa tancats…
També dir que és una vergonya les obres fetes aquests últims dos mesos per motius electorals.

Oriol
Oriol
26 abril 2015 10:26

Eudald, estàs una mica espès…1 sobre 3 equival a 33.33% no a 3.33% que dius tu…i ets tu que parles de 12 anys de piscina… Salut i si hi haurà aires nous…vigilem no ens refredem o pitjor: una pulmonia de 4 anys…

Oriol
Oriol
25 abril 2015 18:06

Eudald, quina punteria afinar a 3,3 una gestió de 12 anys només parlant d´un tema. Crec que vas molt errat en dir que només han fet una cosa en dotze anys, et convido que repassis els butlletins trimestrals de l´ajuntament. A més crec recordar que l´alcalde actual fa 8 anys que ho és. Perque parles de 12? Els anteriors 20 eren responsabilitat d´un altre alcalde, no?

Repassem, abans d’escriure…

Només cal fer memòria i mirar les dates de les coses…el temps dóna la raó. Salut i a votar…

Eudald
Eudald
25 abril 2015 19:45
Reply to  Oriol

No sé què m’estàs dient de 12 anys. Només he dit que la piscina és l’únic que s’ha complert dels 3 grans projectes que van posar al programa. (Ronda de Llevant i Entrada de la Roca). I això equival un 3.33%.

Ho he repassat abans, gràcies per la teva preocupació. Ja va sent hora d’aires nous.

Salut i República
A votar, això sí que hi estic d’acord 😉

Eudald
Eudald
24 abril 2015 18:39

Valoració legislatura: – Grans projectes de poble un 3,3/10. Només la piscina s’ha complert després de 12 anys i l’últim dia permés legalment. Ni la ronda de llevant ni l’entrada a la roca ha fet, i estava al programa. – La gestió social. 4/10 No el puc aprovar pel fet que aquest últim any he necessitat un assistent social per un tema personal i se m’ha fet dificil pel fet que actualment ve cada cert temps, degut a que Taradell no en té de propi. – Gestió democràtica. 3/10. És potser el punt més dolent, ja que estic en contra… Llegeix més »

Pep
Pep
24 abril 2015 14:29

Valorar pels quatre anys que ha governat en Lluís i les promeses complertes, em sembla que han sigut bastantes de les que portava al programa, també entenc que no es poden fer totes i en surten de noves. Per mi, es mereix tota la confiança per portar un ajuntament sanejat, una bona gestió i és una persona amb imatge. Recordo que per ser alcalde d’un poble com Taradell també es anar a parlar amb els dirigents del país, aconseguir subvencions pel poble i es necessita una persona amb bones característiques. Un poble és més que unes sigles d’un partit el… Llegeix més »

El de Mont-rodon
El de Mont-rodon
22 abril 2015 19:39

Perdoneu, però llegint els comentaris estic veient un debat molt estèril. Realment hi ha algú darrere els comentaris? Ni es cita el cognom del que parla, ni es cita de qui es parla en concret de les llistes… Apa ciau, quines ganes de parlar sense cap fonament

David
David
22 abril 2015 17:57

Personalment esperaré a veure primer els programes per decidir. Si la majoria són gent nova, és força complicat saber si estaran preparats per dur a terme les diferents tasques municipals, per molt bo que sigui cadascú en el seu àmbit professional. Valoro molt més la seva voluntat i compromís de treball pel poble que qualsevol altra cosa. Per altra banda, crec que les institucions, totes, necessiten ventilació i renovació per evitar l’enquistament en les mateixes rutines i 28 anys són molts. Vull un equip amb ganes, m’és igual si els conec o no, ja els valoraré després i si cal… Llegeix més »

Roger
Roger
22 abril 2015 18:24
Reply to  David

Prefereixo votar una llista de la que conec el bon treball i que els seus membres em causen bones sensacions com és la de CiU, que a la que tu et refereixes indirectament. Es tracta del funcionament del nostre poble els propers 4 anys. No és per anar jugant al prova-error.

Roger

Manoli
Manoli
8 maig 2015 14:37
Reply to  Roger

Hola Roger, per accedir a una feina, et demanan experièncica, però si no et donen treball, mai adquireixes l’experiència que et demanen. CIU ja ha demostrat el què pot fer. Ara li toca a ERC o a SI, el poble decidirà.

Seva
Seva
22 abril 2015 13:39

Personalment, i essent de fora, veig que aquest poble hi deu haver molt clientelisme i interessos. Després de 28 anys de CiU quan entri un altre partit veurà de tot extrany a l’ajuntament menys flors…