Inici Actualitat Tres segons llocs a la prova de Taradell de la Copa Osona...

Tres segons llocs a la prova de Taradell de la Copa Osona de trial en bicicleta

0
COMPARTIR

trial-bicicleta-taradell-2015

Taradell va acollir aquest diumenge al matí la quarta prova puntuable per a la Copa Osona de trial en bicicleta. La zona de Les Pinediques, com és habitual, va acollir la prova que va deixar un balanç de tres podis per als participants taradellencs. Tots ells van pujar al podi en la segona posició.

En categoria Open blau Guillem Oliver va aconseguir el segon lloc. També va repetir aquest mateix lloc Marc Masnou en categoria Open verd. I entre els més petits, en categoria Benjamí, Marc Codina va ser segon. A la general, Guillem Oliver i Marc Codina són els únics taradellencs que encapçalen la classificació de la seva categoria.

També van participar-hi altres taradellencs: Guillem Tulleuda (10è – Benjamí), Jordi Tulleuda (9è – Aleví) i Jordi Povedano (11è – Aleví).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments