Inici Actualitat Taradell va acollir un taller per donar eines per viure en positiu

Taradell va acollir un taller per donar eines per viure en positiu

0
COMPARTIR

taller viure positiu 2015

Durant sis setmanes el Centre cultural Costa i Font va acollir un taller per a dones amb l’objectiu de donar “Eines per viure en positiu: aprendre a cuidar-se”. La proposta estava organitzada per la Regidoria de Benestar Social i Salut de l’Ajuntament de Taradell, amb el suport de la Mancomunitat La Plana.

El taller es feia els dimecres a la tarda i va comptar amb un grup de 23 dones, guiades per l’educadora i mestra Piti Capella. Les sessions  participatives han girat sobre com gestionar les pròpies emocions d’una manera saludable a través del cos, la respiració, així com eines per a viure els canvis de manera positiva. L’última sessió va consistir en un taller de risoteràpia per posar de manifest la importància del riure per viure.

taller viure positiu 20152

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments