Inici Actualitat La Penya barcelonista Taradell convoca un concurs de dibuix per als escolars...

La Penya barcelonista Taradell convoca un concurs de dibuix per als escolars del poble

0
COMPARTIR

penya barcelonista tonis 2015La Penya Barcelonista Taradell ha iniciat un concurs de dibuix adreçat a les escoles de Taradell amb motiu de la celebració del seu 25è aniversari. Està adreçat a alumnes de 1r a 6è de Primària i la data límit per entregar els treballs és el 14 de maig. La temàtica ha d’estar relacionada amb el món del futbol, el Barça, l’esport o la Penya Barcelonista i pot ser fet amb qualsevol tècnica.

Els premis, dividits en tres categories, constaran d’entrades per a visitar el museu del Barça per al 2n i 3r classificat, i dues entrades per a un partit de Champions de la temporada 2015/2016 per al primer classficat. El lliurament dels premis es farà el 12 de juny durant un acte en forma de col·loqui que s’organitzarà.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments