Inici Actualitat La UD Taradell perd amb el Sant Quirze i virtualment baixa de...

La UD Taradell perd amb el Sant Quirze i virtualment baixa de categoria

0
COMPARTIR

udtaradell-santquirze2014Derrota per la mínima aquest diumenge al migdia de la Unió Deportiva Taradell al camp del Sant Quirze del Vallès. L’equip taradellenc va perdre per 1 a 0 per culpa d’un gol al primer temps a la mitja hora de joc.

La derrota provoca que la UD Taradell virtualment hagi baixat de categoria, ja que es troba a 17 punts del sisè per la cua que seria una posició matemàtica de salvació. I només queden 18 punts en joc. L’última vegada que la UD Taradell va militar a Tercera Catalana (antiga Segona Regional) va ser la temporada 2000-2001.

Pel que fa al partit, aquest va ser molt igualat i el Taradell va tenir opcions de puntuar. Com a exemple, l’ocasió més clara que va tenir va ser un penal al minut 85 que Pau no va poder transformar en gol. Amb la derrota el Taradell continua cuer de la Segona Catalana amb 20 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments