Inici Actualitat El CP Taradell perd a casa contra el líder, el Girona

El CP Taradell perd a casa contra el líder, el Girona

0
COMPARTIR

recurs-cp-taradell-2015El Club Patí Taradell no va poder sorprendre al líder de la Primera Nacional Catalana, el CH Girona. Els gironins van endur-se la víctoria per 2 gols a 4 i a falta de cinc jornades tenen el títol pràcticament a la butxaca.

L’equip de Taradell ho va intentar, però els visitants es van mostrar molt robustos. De fet, en les 25 jornades disputades només han perdut un sol partit i n’han empatat tres. Els dos gols del Taradell van ser obra de Marçal Casadevall i Albert Benito. A falta de cinc jornades el CP Taradell continua en la quarta posició, a sis punts tant de la tercera posició com de la cinquena.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments