Inici Actualitat Albert Pujol guanya la prova de 27 km de la Vall de...

Albert Pujol guanya la prova de 27 km de la Vall de Ribes XS

0
COMPARTIR

albert-pujol-cursa-gitanos-2015Amb un ambient de pluja, fred i, fins i tot, calamarsa, el taradellenc Albert Pujol es va adjudicar aquest diumenge al matí la cursa de muntanya Vall de Ribes 27 XS. En la prova llarga de 27 quilòmetres i més de 2.000 metres de desnivell positiu, Pujol va arribar primer a la meta després de 2 hores i 52 minuts. Un minut després va arribar el segon classificat David Vidal.

En l’apartat femení la victòria va ser per Mesi Arcos amb un temps de 3 hores i 26 minuts. La prova va ser molt dura entorn del Ripollès amb cims com St. Amand (1.851 metres) o el Taga (2.040 metres).

També cal destacar la participació de dos taradellencs més en la prova de 15 quilòmetres. Alfons Morcillo va ser sisè (1h 15′ 26″) i Bernat Mora novè (1h 17′ 20″).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments