Inici Actualitat Arriben els estudiants francesos de Contres que fan intercanvi amb l’Ins Taradell

Arriben els estudiants francesos de Contres que fan intercanvi amb l’Ins Taradell

0
COMPARTIR

intercanvi-ins-taradell-contres-2015

Des de dijous al vespre Taradell acull diversos estudiants de la localitat francesa de Contres. Es tracta de la tornada de l’intercanvi que fa l’Ins Taradell cada any amb aquest municipi del centre de França. Al mes de març alumnes del centre taradellenc van fer estada a Contres.

intercanvi-ins-taradell-contres-20153Aquest divendres al migdia la delegació francesa va participar en una recepció oficial a l’Ajuntament de Taradell, on l’alcalde Lluís Verdaguer els va donar la benvinguda. Més tard, han fet una visita a les instal·lacions de l’empresa d’embotits Can Cassany.

L’estada s’allargarà fins divendres de la setmana vinent i tenen previst visitar Barcelona, Santa Eugènia amb l’església romànica i el museu del tren, i la ciutat de Vic, entre d’altres activitats.

intercanvi-ins-taradell-contres-20152

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments