Inici Actualitat La consellera de Benestar Social, Neus Munté, visita diferents equipaments de Taradell

La consellera de Benestar Social, Neus Munté, visita diferents equipaments de Taradell

2
COMPARTIR

visita-consellera-neus-munte-20152

Taradell va rebre la visita aquest dimarts a la tarda de la Consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté. Després d’una ràpida recepció a l’Ajuntament de Taradell per part de l’acalde de Taradell, Lluís Verdaguer, el director general de Joventut, Toni Reig, i diversos regidors, va signar en el llibre d’honor. Tot seguit, Munté va visitar diferents equipaments socials del municipi.

visita-consellera-neus-munte-20153Primer de tot, es va dirigir a la Fundació Vilademany on la directora del centre, Mercè Reina, va mostrar-li els diferents serveis de dia, residència assistida, habitatges tutelats i menjador social. Més tard, va visitar l’Espai solidari del carrer Ramon Pou i saludar els representants de Som Dones, Càritas i Osona contra el càncer. Finalment la visita oficial es va tancar amb la visita de les instal·lacions del Puntal. Anteriorment, també havia passat ràpidament per la Biblioteca Antoni Pladevall i Font.

Aquesta és la primera visita que la Consellera de Benestar Social ha fet a Taradell.

Fotos: Miquel Vilardell

visita-consellera-neus-munte-taradell-2015

visita-consellera-neus-munte-20154

image

visita-consellera-neus-munte-20155

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Josep Miret
Josep Miret
16 abril 2015 9:46

Davant d’alguns comentaris, opinions diverses i malentesos que he hagut d’aclarir darrerament, he de dir que quan faig algun comentari a alguna notiícia de Taradell.com, sempre el signo amb el meu nom i cognom.
Josep Miret i Mercè

Josep
Josep
15 abril 2015 1:27

Cito:Aquesta és la primera visita que la Consellera de Benestar Social ha fet a Taradell.

Potser torna al 2019, qui sap…