Inici Actualitat El CP Taradell empata a la pista del Cerdanyola

El CP Taradell empata a la pista del Cerdanyola

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-2014Partit amb molts gols el que va disputar aquest cap de setmana el Club Patí Taradell a la pista del Cerdanyola. L’equip de Taradell va cedir davant del penúltim classificat en empatar a 4 en la jornada 24.

Va ser un partit amb moltes alternatives i amb dues explusions taradellenques: Marçal i Albert Benito. La igualtat va ser la tònica dominant en el primer període. Els locals es van avançar en el marcador, però abans del descans el Taradell va capgirar el marcador. El segon va ser obra de David Montero.

A la segona meitat els locals van disposar de diverses faltes directes per marcar. De fet, van aconseguir fer l’empat a 2 just abans de l’expulsió de Benito. I tot seguit, van marcar dos gols més per posar un difícil 4 a 2. Però Marçal Casadevall, amb dos gols, un de falta directa va posar l’empat a 4 definitiu. El CP Taradell segueix quart a la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments