Inici Actualitat La Reci-festa de Taradell planteja fer millor el reciclatge del rebuig

La Reci-festa de Taradell planteja fer millor el reciclatge del rebuig

0
COMPARTIR

recifesta-20152

Els jardins del Centre cultural Costa i Font van acollir aquest dissabte la primera Reci-festa, organitzada per la Mancomunitat La Plana i l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Taradell. A través d’una sèrie de jocs i propostes es proposava millorar el reciclatge, sobretot de la fracció rebuig, que es fa al municipi.

recifesta-20153Es calcula que un 56% dels residus que es llencen a rebuig a Taradell són de materials incorrectes que es podrien reciclar millor, ja sigui amb la fracció orgànica, cartró i paper, o vidre.

La iniciativa portava per eslògan ‘Reciclar és fàcil. Ja ho fas bé?’ i comptava amb un sèrie de jocs per als més petits. Al mateix temps, hi havia espais per a tallers, un joc amb stikkers (adhesius) per mostrar els coneixements sobre recollida selectiva, i un taller de trapillo a càrrec de Som Dones. Al mateix temps també es va fer una xerrada sobre com estalviar energia a càrrec de Som Energia.

recifesta-20154

recifesta-20157

recifesta-20155

recifesta-20156

recifesta-2015

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments