Inici Actualitat Una cinquantena de persones grans participa en les visites guiades pels equipaments...

Una cinquantena de persones grans participa en les visites guiades pels equipaments de Taradell

1
COMPARTIR

visites-gent-gran-equipaments-2015

Un total de 50 persones grans del municipi de Taradell van participar en les diverses visites guiades organitzades per l’ Ajuntament de Taradell i la Mancomunitats La Plana que es van fer entre març i abril. La iniciativa va néixer fa uns mesos des de la regidoria de Serveis Socials amb l’objectiu de donar a conèixer a fons espais del propi municipi.

En total es van fer quatre visites matinals. La primera va ser a la Fundació Vilademany on es van donar a conèixer tots els serveis que gestiona la fundació. Es va explicar als participants el model d’atenció a la gent gran centrat en la persona, amb el qual es treballa des de fa uns anys i es va visitar el centre de dia, la biblioteca o la cuina, entre d’altres.

visites-gent-gran-equipaments-20152La segona visita es va fer a l’Espai d’Aigua i Salut, que en aquell moment encara no estava inaugurat. La tercera va ser al Centre Cultural Costa i Font a finals de març que va incloure conèixer la biblioteca, els espais de la brigada, la ràdio, els vestidors i els escenaris. La darrera de les vistes va tenir lloc aquest passat dimarts a l’Ajuntament de Taradell. La recepció dels participants, a càrrec de l’alcalde Lluís Verdaguer, es va portar a terme a la mateixa sala de plens on es va explicar el funcionament d’aquest ens municipal. En aquesta ocasió es va poder visitar el local dels vigilants municipals, els diferents despatxos del consistori i l’arxiu municipal.

COMPARTIR

1
Deixa un comentari

avatar
1 Fils de comentarirs
0 Respostes
0 Seguidors
 
Comentari més actiu
Missatge més comentat
1 Autors
Enric Autors recents
  Subscriu-te  
més nou més antic més votat
Notifica
Enric
Convidat
Enric

Trobo molt bé que es faci això, felicitats.

Però trobo de molt mal gust fer-ho en període electoral quan has tingut 4 anys. Estic d’acord amb el company Josep, és com una mica immoral tot plegat, no?

A Can Costa i Font se’ls va ensenyar on es vota?