Inici Actualitat L’escola bressol La Xarranca busca fotos per celebrar el 25è aniversari

L’escola bressol La Xarranca busca fotos per celebrar el 25è aniversari

0
COMPARTIR

escola-bressol-xarranca

L’escola bressol La Xarranca de Taradell celebra aquest 2015 el 25è aniversari de la seva posada en marxa en el nou edifici. El primer curs va ser el 1990-1991. Per aquest motiu, estan buscant fotografies antigues per poder realitzar una exposició sobre l’evolució del centre educatiu.

Així, es fa una crida als taradellencs que tinguin fotografies antigues de la llar d’infants, ja que no se’n conserven dels primers anys ni del dia de la inauguració. Els que les vulguin cedir es poden adreçar a l’Arxiu fotogràfic on es digitalitzarà una còpia de la fotografia sense haver de cedir l’original.

Actualment, l’escola bressol la Xarranca acull i nfants des dels quatre mesos fins als tres anys. Compta amb cuina pròpia, una aula polivalent i una zona exterior de jocs. La gestió va a càrrec d’un patronat, format per l’escola, l’Ajuntament de Taradell i l’AMPA.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments