Inici Actualitat ERC Taradell organitza divendres l’última trobada per escoltar propostes dels taradellencs

ERC Taradell organitza divendres l’última trobada per escoltar propostes dels taradellencs

1
COMPARTIR

trobada-erc-taradell-2015

ERC Taradell organitza aquest divendres a 2/4 de 9 del vespre la tercera i última trobada oberta temàtica per a tots els taradellencs a Can Costa i Font. La intenció de la trobada temàtica és poder intercanviar tot tipus d’opinions i escoltar els ciutadans sobre aspectes concrets del poble. Es parlarà sobre sostenibilitat, mobilitat, habitatge, ocupació, emprenedoria, seguretat, medi ambient, comerç, turisme, pagesia i barris.

La trobada s’emmarca en el projecte iniciat el passat mes d’agost anomenat DecideixTaradell. Aquesta serà la última trobada oberta que es fa a la ciutadania de les tres que s’han portat a terme. La primera trobada oberta va ser el dia 28 de gener de caire més general i va servir per iniciar un seguit de trobades que van seguir amb la segona al 27 de març on es van tractar temes com d’educació, cultura, festes locals, benestar social, salut, esport, joventut, gent gran, participació ciutadana, transparència i municipis en un nou país.

Al final de la trobada hi haurà un refrigeri per a tothom.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Marta
Marta
7 abril 2015 11:31

Són els únics que fan coses, felicitats per aquests 4 anys.