Inici Actualitat S’inicien les jornades de portes obertes als centres educatius de Taradell

S’inicien les jornades de portes obertes als centres educatius de Taradell

1
COMPARTIR

xarranca-escola-bressolA partir del 7 d’abril comencen les jornades per visitar els equipaments educatius de Taradell. Els dies 7, 8 i 9 d’abril es podrà visitar l’Escola l’Arpa. Durant els tres dies l’horari serà de les 4 a les 8 de la tarda. Per cert, el pròxim 13 d’abril començarà un curs d’iniciació a l’scrapbooking que tindrà lloc el 13, 20 i 27 d’abril i el 4 de maig de 8 a 2/4 de 10 del vespre.

El 18 d’abril la jornada de portes obertes servirà per visitar les instal·lacions de l’Escola bressol La Xarranca. Serà d’11 a 1 del matí. Les preinscripcions alcentre es podrà fer del 4 al 15 de maig. Finalment, el 25 d’abril s’obriran les portes de l’Escola de Música l’Arpa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Rosa Papell
Rosa Papell
2 abril 2015 9:56

Aclariment: el passat mes de març es van fer les jornades de portes obertes dels centres públics o sostinguts amb fons públics del Departament d’Ensenyament, o sigui, aquells que imparteixen ensenyaments reglats.

Durant el mes d’abril es fa la segona tongada de portes obertes i aquesta vegada les faran l’escola bressol i l’escola l’Arpa (música, artística i d’adults).