Inici Actualitat L’Associació Festa d’en Toca-sons renova la junta i canvia de president

L’Associació Festa d’en Toca-sons renova la junta i canvia de president

2
COMPARTIR

junta-toca-sons-2015

L’Associació Festa d’en Toca-sons ja fa dies que ha començat a preparar la festa d’enguany i ho fa amb aires renovats a la junta de l’entitat. Hi ha hagut relleu amb l’entrada de nous membres. Per aquest motiu, s’han redistribuït càrrecs.

El canvi més important és que hi relleu a la presidència de l’entitat. Gerard Paredes, que portava molts anys a l’entitat, deixa el càrrec. També ho fan el tresorer Josep Gallés i el vocal Xavier Riera. El nou president és Sergi Tordera. La resta de càrrecs són Arnau Sañé, com a secretari, Albert Solans (entra nou) com a tresorer, i Anna Maria Tuneu, Josep Masgrau i Lídia Bueno (entra nova), com a vocals.

D’aquesta manera, l’entitat es rejoveneix moltíssim i encara el repte amb “molta il·lusió, ganes i força de tirar endavant un projecte que aquest any arribarà a la seva 23a edició”, asseguren. El seu correu electrònic de contacte és: festatocasons@gmail.com

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Sergi Tordera
Sergi Tordera
4 abril 2015 7:51

Moltes gracies Rosa! Agafem el relleu amb molta il·lusió i ganes de fer-ho bé! Farem tots els possibles per estar a l’altura d’aquesta gran festa i per poder-la disfrutar molts anys!!!

Rosa Papell
Rosa Papell
31 març 2015 14:30

Un sincer agraïment als que deixen la Junta, han fet una gran feina. Molts ànims a la nova Junta. Esforç, treball i dedicació posats en una gran festa, la festa del Toca-sons! Gràcies per fer-la gran entre tots!!!