Inici Actualitat L’equip aleví del Parc d’Esports guanya la lliga intercomarcal escolar per equips...

L’equip aleví del Parc d’Esports guanya la lliga intercomarcal escolar per equips de tennis taula

0
COMPARTIR

ian-ruben-llacer-tennis-taula

L’equip del CPE Taradell va guanyar aquest dissabte l matí a Vic la Lliga Intercomarcal Escolar per equips en categoria aleví-infantil on va aconseguir guanyar els tres partits: CTT Roda de Ter (5-0), Vic TT Infantil (5-0) i Vic TT Aleví B (4-1). D’aquesta manera, va quedar empatat amb el TT Ripoll A a la primera posició, guanyant per average. Ian i Ruben Llacer van ser els que van jugar a la darrera jornada on hi va haver l’absència d’en Pau Mas, que també forma l’equip.

Aquest és el primer títol aconseguit pels joves jugadors de l’escola del club.

D’altra banda, derrota del TT Mont-rodon davant del Sant Quirze TTC B per 4 a 3 aquest dissabte passat a la tarda. En Rafel va avançar els taradellencs guanyant un ajustat partit 3-2, tot seguit en Jordi, l’Oriol i en Rafel cedien en els següents, i quan ja gairebé tot semblava sentenciar el partit pels locals, una victòria in extremis de l’Oriol per 3-2 i una altra d’en Jordi per 3-1, feien arribar l’empat a 3 després de tots els partits individuals. El partit de dobles va començar a favor del Mont-rodon en el primer joc, però tot seguit el Sant Quirze es va fer amo i senyor del joc i no va donar opció. Van jugar: Rafel Montenegro (1), Oriol Garcia (1) i Jordi Forcada (1).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments