Inici Actualitat Derrota de la UD Taradell contra el Sabadell Nord

Derrota de la UD Taradell contra el Sabadell Nord

1
COMPARTIR

ud-taradell-sabadellnord20142Nova derrota de la Unió Deportiva Taradell aquest diumenge al camp del Sabadell Nord. L’equip taradellenc ha perdut per 4 a 1 en un partit que ja al primer temps se li va posar molt complicat.

El partit ha començat malament, ja que als 10 minuts els locals s’han avançat al marcador. A la mitja hora de joc el Sabadell Nord feia el 2 a 0 i pocs minuts després Talavera veia la segona groga i deixava el Taradell amb inferioritat numèrica.

A la segona meitat, en els primers 20 minuts els locals han marcat dos gols més. El Taradell només ha trobat el camí del gol a un quart d’hora pel final, quan Marçal Sala ha fet el definitiu 4 a 1.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Marc
Marc
29 març 2015 16:38

Aquest any baixaran. He sentit que hi ha canvi de junta? És veritat?

Esperem que la nova gent que entri aposti per la gent del poble, no com aquests, sobretot el coordinador que molta gent que hem jugat tota la vida a futbol al poble ens ha fet fora per apostar per la gent de fora del poble. Convé un bon canvi!

Salut.

Marc.