Inici Actualitat El CP Taradell supera el Sant Just en un partit molt igualat

El CP Taradell supera el Sant Just en un partit molt igualat

0
COMPARTIR

cp-taradell-sant-just-2015

Victòria del Club Patí Taradell en el partit d’aquest dissabte al municipal d’El Pujoló. L’equip de Climent Muñoz va derrotar al Sant Just en un partit amb pocs gols.

A la primera meitat hi va haver molta igualtat. De fet, aquesta va ser la tònica durant tot el matx. David Montero va avançar l’equip de Taradell en els primers 25 minuts i amb 1 a 0 es va arribar al descans.

A la segona meitat el Sant Just va tenir més empenta i en els primers minuts podria haver empatat. Però es va trobar amb un incomensurable Albert Dalmau a la porteria. La millor ocasió va ser un xut al travesser als 12 minuts del segon temps. El Taradell també ho va intentar en algun contraatac, però el porter visitant ho va resoldre. La jugada clau va arribar a 5 minuts pel final. En protestar una bola, probablement controlada amb els patins, l’equip visitant va rebre una targeta blava que suposava la desena falta. L’execució de la falta directa per part de Marçal Casadevall va ser perfecta i va posar el 2 a 0 definitiu.

Després d’una nova jornada invicte, el CP Taradell consolida la quarta posició i s’acosta a la tercera.

cp-taradell-sant-just-20153

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments