Inici Actualitat A partir de dilluns es fa el Campus de Setmana Santa de...

A partir de dilluns es fa el Campus de Setmana Santa de tennis taula

0
COMPARTIR

cartell-campus-setmana-santa-tennis-taula-2015El Club Parc d’Esports organitza a partir de dilluns un Campus de Setmana Santa de tennis taula per a totes les edats. Tindrà lloc del 30 de març al 2 d’abril. Hi ha dos horaris en funció de les edats i només en horari de tarda.

El primer torn serà pels més joves (fins a 12 anys) que ho faran de les 4 de la tarda a les 7 del vespre, i el segon torn serà a partir de 13 anys fins a veterans que es farà només 2 dies, de les 7 a les 9 del vespre.

L’entrenador serà Jordi Forcada, de l’escola del club. Les places són limitades a causa de la capacitat que té el gimnàs del Col·legi de Les Pinediques. Es pot trobar més informació a les oficines del Club Parc d’Esports i al telèfon 630503921 (Jordi).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments