Inici Actualitat L’ANC Taradell inicia el compte enrere cap al 27S amb un marcador

L’ANC Taradell inicia el compte enrere cap al 27S amb un marcador

0
COMPARTIR

marcador-anc-taradell

Des d’aquest divendres i fins a les eleccions del proper 27 de setembre, l’ANC Taradell realitzarà actes per recordar la cita a les urnes. Aquest divendres 27 de març, mig any abans, ja ha posat en marxa un marcador visible amb el compte enrere cap als comicis al Parlament de Catalunya. Aquest s’ha instal·lat al matí a la façana de l’Ajuntament de Taradell perquè sigui ben visible i cèntric.

D’altra banda, està previst que a partir del mes d’abril el dia 27 de cada mes es realitzin actes i accions on es visualitzi la data 27S i la ciutadania prengui consciència de la transcendència que tenen les properes eleccions al Parlament. A Osona diversos municipis també tenen previst iniciar activitats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments