Inici Actualitat Els germans Ausió guanyen el Premi Sambori de la demarcació de l’Alt...

Els germans Ausió guanyen el Premi Sambori de la demarcació de l’Alt Ter

0
COMPARTIR

premi-sambori-2015

Els dos germans taradellencs Arnau i Júlia Auió van guanyar aquest passat cap de setmana dos guardons dels Premis Sambori de la demarcació de l’Alt Ter, organitzats per Òmnium Cultural. Els guardons es van lliurar dissabte a Ribes de Freser (Ripollès) i premiaven els millors treballs de narrativa escolar de les comarques del Ripollès, la Garrotxa i Osona.

Els dos germans són alumnes de l’escola Sant Genís i Santa Agnès. La Júlia Ausió va guanyar el primer premi en la categoria de cicle inicial amb l’obra ‘Uns patins màgics’, mentre que l’Arnau ho va fer amb ‘Dous bous lligats pel cap’ en la categoria de cicle mitjà. Els guanyadors de cada categoria passen a la fase final del Sambori a nivell català, que es lliurarà al mes de maig.

Enguany més de 40 centres de la demarcació i prop de 4.000 alumnes han participat en aquesta edició del Sambori. L’any vinent la festa de lliurament del Sambori Alt Ter-Garrotxa es farà altra vegada a la comarca d’Osona.

El Sambori és un premi de narrativa en català adreçat als centres educatius de tots els Països Catalans i que té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d’alumnes i centres de totes les terres de parla catalana i difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments