Inici Actualitat ERC Taradell proposa la segona trobada per escoltar propostes dels taradellencs

ERC Taradell proposa la segona trobada per escoltar propostes dels taradellencs

0
COMPARTIR

trobada-electoral-erc-taradell-2015

ERC Taradell organitza aquest divendres 27 de març a 2/4 de 9 del vespre la segona trobada oberta temàtica per escoltar propostes i ides dels taradellencs. L’objectiu és intercanviar opinions.

En aquesta sessió, que tindrà lloc al Centre cultural Costa i Font, es parlarà d’educació, cultura, festes locals, benestar social, salut, esport, joventut, gent gran, participació ciutadana, transparència i municipis en un nou país.

La trobada s’emmarca en el projecte iniciat el passat mes d’agost anomenat DecideixTaradell. Aquesta serà la segona trobada oberta que es fa a la ciutadania. La primera trobada va ser el dia 28 de gener i va servir per iniciar un seguit de trobades que acabaran amb la tercera i última al proper mes d’abril. Al final de la trobada hi haurà un refregeri per a tothom.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments