Inici Actualitat Una vintena d’empresaris es formen en xarxes socials a Taradell

Una vintena d’empresaris es formen en xarxes socials a Taradell

0
COMPARTIR

formacio empresaris xarxes socials 2015

La Sala Lluïsos del Centre cultural Costa i Font de Taradell va acollir el passat dijous 19 de març una sessió formativa centrada en xarxes socials i web 2.0. Hi van participar una vinenta d’empresaris i emprenedors de la comarca d’Osona.

La sessió va anar a càrrec del consultor en social media en el món empresarial, Josep Baijet Vidal. L’objectiu era oferir una visió de les xarxes socials i del web 2.0 des de punt de vista empresarial i què cal tenir en compte a l’hora d’utilitzar-les.

L’activitat estava organitzada pel Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.

formacio empresaris xarxes socials 20152

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments