Inici Actualitat Obres al pont de la Font Gran per millorar la xarxa d’aigües...

Obres al pont de la Font Gran per millorar la xarxa d’aigües de la Roca i el Vapor

2
COMPARTIR

Obres pont Font Gran taradell

Des de fa uns dies s’estan fent treballs per arranjar la xarxa d’aigües d’una part del poble. Concretament, s’està actuant a la vorera del pont de la Font Gran, de la banda de can Just. En aquesta zona s’està enllaçant la xarxa municipal d’aigües provinent del nucli antic del poble amb el que abasteix la zona de la Roca i el Vapor.

obres-pont-font-gran-20154Arran de les obres de reurbanització del nucli urbà, es va millorar tota la xarxa d’aigües i clavegueram. Llavors es va deixar preparada la infraestructura per una futura connexió amb tot la zona del Vapor. Els treballs consisteixen en fer la connexió  del tub de la xarxa d’aigües del nucli urbà amb la tuberia general que hi ha a la rotonda de la T. D’aquesta manera, tota la zona del barri del Vapor i de la urbanització de la Roca disposarà d’un doble subministrament.

Actualment, aquest sector de població s’alimenta d’una canonada que passa pel barri del Vapor i quan hi ha una avaria els veïns de La Roca i de la carretera de Viladrau es queden sense subministrament. Aquest nou tram de canonada soterrat connectat permetrà que quan hi hagi una avaria, no es deixi sense subministrament a tots aquests abonats. Les obres van a càrrec d’Excosa.

obres-pont-font-gran-20152

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Roser
Roser
23 març 2015 13:17

Per què a 2 mesos de les eleccions tot està amb obres i durant aquests anys no s’ha fet res?

La Roca
La Roca
25 març 2015 18:29
Reply to  Roser

La resposta és molt simple, perquè no venien eleccions i les persones només importem quan fem cara de VOT. És lamentable.