Inici Actualitat La UD Taradell perd a casa contra el cuer, la Sabadellenca

La UD Taradell perd a casa contra el cuer, la Sabadellenca

0
COMPARTIR

ud-taradell-sabadellenca-2015

Nova derrota de la Unió Deportiva Taradell que aquest dissabte va caure a casa contra el cuer, la Sabadellenca. L’equip taradellenc no va fer un bon partit i va perdre per 0 a 2.

Inici dominant dels visitants, que als sis minuts enviaven una pilota al travesser i en els primers quinze minuts ja havien xutat tres cops a porteria. El Taradell no va inquietar la porteria visitant en la primera hora de joc. En canvi, els visitants al minut 29 haurien pogut marcar en un xut creuat des de l’interior de l’àrea que Nil aturava enviant la pilota a córner.

La millor ocasió taradellenca la va tenir Joan Canó, que en un embolic després d’una bona triangulació creuava massa la pilota i aquesta sortia fregant el pal. Als 43 ho va intentar Tala de falta, però el porter va enviar la pilota a córner.

ud-taradell-sabadellenca-20152A l’inici de la segona meitat, l’àrbitre va anul·lar un gol a la Sabadellenca per fora de joc. El Taradell no creava perill. I els visitants van trobar el gol al quart d’hora en un rebuig taradellenc que es va convertir en una pilota llarga perquè un jugador visitant cedís la pilota perquè un seu company marqués a plaer.

Amb el 0 a 1 tampoc hi va haver reacció i abans de la mitja hora va arribar el 0 a 2 en un xut creuat. Fins al final poc a destacar. Només que el Taradell ho va intentar sense claredat d’idees i poc ordre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments