Inici Actualitat El CP Taradell empata a la pista de l’Olot

El CP Taradell empata a la pista de l’Olot

0
COMPARTIR

cp-taradell-olot20143Empat del Club Patí Taradell a la pista de l’Olot en el partit d’aquest divendres de la Primera nacional catalana i que es va avançar a divendres. El resultat final va ser d’1 a 1.

Va ser un partit amb pocs gols entre el quart i el cinquè classificat. El Club Patí Taradell es va avançar en el marcador ja a la primera meitat amb un gol de Marçal Casadevall i va mantenir aquest avantatge durant quasi tot el partit. De fet, quan més a prop tenia un nou triomf, a 30 segons per al xiulet final de l’àrbitre els olotins van marca i van posar l’empat a 1 definitiu.

Cal destacar que l’Albert Dalmau va aturar cinc penals i que el Taradell va fallar moltes ocasions. Tot i això, el CP Taradell es manté invicte una setmana més, immòbil en la quarta posició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments