Inici Actualitat L’INS Taradell repeteix l’intercanvi cultural amb la localitat francesa de Contres

L’INS Taradell repeteix l’intercanvi cultural amb la localitat francesa de Contres

0
COMPARTIR

ins-taradell-viatge-contres-2015

Un total de 24 alumnes de 4t d’ESO i de 1r de Batxillerat de l’Institut de Taradell van arribar aquest dijous a la nit al municipi francès de Contres per fer un intercanvi cultural. La iniciativa ja es va fer l’any passat amb molt valoració.

L’objectiu del viatge és, a banda de participar en algunes classes en un institut francès i compartir activitats lúdiques, conèixer una altra cultura i visitar punts emblemàtics com el castell de Chambord o el castell de Blois. Per exemple, dilluns tenen previst anar a Futuroscope. L’intercanvi s’allargarà fins el 27 de març. Els alumnes s’allotgen en famílies d’estudiants.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments