Inici Actualitat Gottic Teatre renova junta després d’unes setmanes d’incertesa sobre la continuïtat de...

Gottic Teatre renova junta després d’unes setmanes d’incertesa sobre la continuïtat de l’entitat

0
COMPARTIR

teatre-Gottic-homenatge

L’entitat teatral Gottic Teatre ha passat per un moment d’incertesa sobre la seva continuïtat les últimes setmanes. La junta directiva, encapçalada per Eva Molet, havia decidit plegar fa unes mesos, però després d’un temps no s’havia presentat cap grup de persones per dirigir l’entitat. Davant d’això i la possiblitat que s’hagués de dissoldre, finalment fa unes setmanes les cinc persones que dirigeixen les obres de teatre van buscar de trobar una solució.

En un primer moment, s’havia plantejat l’opció de crear una junta gestora provisional durant un any. Però al final per no trobar-se amb el mateix problema passat aquest temps, ha sorgit una junta nova. Aquesta estarà encapçalada per Magí Reig, com a president. També la constitueixen: Lluís Pressegué com a secretari, Albert Rovira com a tresorer, i Anna Pressegué i Jordi Recoder com a vocals.

La nova junta dirigirà l’entitat durant quatre anys, tal i com marquen els estatuts. De fet, aquest document estableix que només pot formar part de la junta directiva qui tingui una antiguitat de més d’un any a l’entitat. Segons fonts de Gottic, el motiu és garantir que qui formi part de la junta conegui el tarannà i la filosofia de l’entitat. Actualment, Gottic Teatre compta amb una trentena de persones.

Mentrestant, es fa una crida a gent que vulgui sumar-se a l’entitat, tingui ganes de fer teatre o realitzar tasques internes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments