Inici Actualitat Segona victòria consecutiva del TT Mont-rodon a l’Intercomarcal

Segona victòria consecutiva del TT Mont-rodon a l’Intercomarcal

0
COMPARTIR

oriol-garcia-tt-montrodonSegona victòria del TT Mont-rodon en aquesta segona fase de la Lliga Intercomarcal després de guanyar al CTT Roda de Ter per 5 a 2 en l’últim partit a casa d’aquesta temporada. L’equip va començar guanyant amb victòries d’Oriol Garcia i Jordi Forcada, però quan el Roda semblava estar a punt de fer l’empat a 3, Werner Howad amb un bon partit donava la victòria als taradellencs amb el 4 a 2 al marcador. En l’últim matx Howad fent parella amb Oriol Garcia van posar el 5 a 2 definitiu.

Van jugar: Jordi Forcada (2), Werner Howad (1,5) i Oriol Garcia (1,5).

L’equip continua al capdavant del Grup C empatat amb el Sant Quirze TTC B a 14 punts. Aquest dissabte l’equip es desplaça a Torelló per jugar contra el TT Torelló A intentant mantenir la bona dinàmica de resultats de les darreres jornades.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments