Inici Actualitat Ja hi ha uns 500 abonats a l’Espai d’aigua i salut de...

Ja hi ha uns 500 abonats a l’Espai d’aigua i salut de Taradell

0
COMPARTIR

piscina-cobertaEl nou Espai d’aigua i salut de Taradell ja ha arribat als 500 abonats, després de la primera setmana d’inscripcions. Dilluns 9 de març es va obrir el període de promoció i ja en els primers dies hi va haver algunes cues per abonar-s’hi. Recordem que els primers 300 abonats eren obsequiats amb una motxilla de regal, xifra que ja s’havia superat després dels tres primers dies.

La promoció, que inclou matrícula i el mes d’abril gratuïts, continua fins el 27 de març. Els nous abonats només estan obligats a pagar la quota del mes de maig. Per tant, disposen de dos mesos de prova al preu d’un i s’estalvien els 67 euros de matrícula. Els abonaments es poden gestionar a la sala de plens cada dia de 10 a 14h i de 16 a 20h. Els dissabtes de 10 a 14h.

Recordem que la inauguració de l’Espai d’aigua i salut es farà el proper dissabte 28 de març a partir de les 10 del matí amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas. Durant aquell dia hi haurà jornada de portes obertes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments