Inici Actualitat La UD Taradell trenca la mala ratxa i empata al camp del...

La UD Taradell trenca la mala ratxa i empata al camp del Sant Cristòbal

0
COMPARTIR

taradell-santcristobal20142Empat esperançador de la Unió Deportiva Taradell aquest dissabte a la tarda al camp del Sant Cristòbal. Els taradellencs van empatar a 2 en un partit on van tornar a pagar un inici dolent de partit.

De fet, al principi una forta tempesta amb pedra inclosa va marcar els primers quinze minuts. I els locals ho van aprofitar per fer dos gols. El primer als cinc minuts en una pilota que rebutjada ha quedat a l’àrea petita. Als 11 va arribar el segon en un mal rebuig defensiu cap a la frontal de l’àrea que el mateix davanter va transformar en el 2 a 0.

A partir d’aquí el Taradell va millorar. Primer va reclamar un penal a Serradelarca que l’àrbitre no va xiular. Tot seguit, els locals van fer el tercer, però l’àrbitre el va anul·lar per unes mans rigoroses en el control de la pilota. I al minut 39 va arribar el 2 a 1. Pilota que arriba a Canó que va ser objecte de penal. Talavera va escurçar diferències. A partir d’aquí sí que van arribar oportunitats i perill taradellenc. Primer Marçal Sala, amb l’esquerra, va xutar fregant el travesser i després amb faltes i centrades. L’empat a 2 va arribar al minut 44 en una falta que Company va rematar de cap al primer pal.

A la segona part hi va haver moltes ocasions per marcar pels dos equips. El Sant Cristòbal va disposar de dues rematades de cap que no van ser gol per les bones intervencions de Nil. I també una falta directa que va fregar el gol.

Mentrestant, el Taradell també en va tenir de clares. Pladevall va xutar des de la frontal i la pilota va sortir fregant l’escaire. Marçal va rematar una centrada de Canó i va estar a punt de marcar. I més, tard, primer Erra es va plantar davant del porter i el seu xut va sortir fregant el pal. I tot seguit, Marçal en un u contra u va intentar driblar el porter, però aquest li va desviar la pilota.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments