Inici Actualitat El CP Taradell derrota el GEiEG

El CP Taradell derrota el GEiEG

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs2014Nova victòria del Club Patí Taradell a la Primera nacional catalana. Aquest dissabte al Pujoló de Taradell l’equip de Climent Muñoz va derrotar per 5 a 2 al GEiEG, el sisè classificat.

El Taradell va portar la iniciativa en el joc i el marcador en tot moment. Al descans s’hi va arribar amb un 3 a 1 al marcador. A la segona meitat va seguir la mateixa tònica. Els gols del Taradell van ser obra de Masoliver en dues ocasions, Edu Genís i Marçal Casadevall, també en dues ocasions.

El CP Taradell es manté en la quarta posició i ja porta cinc jornades sense conèixer la derrota, amb tres victòries consecutives.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments