Inici Actualitat Josep Rull assegura a Taradell que cal “eixamplar la base i a...

Josep Rull assegura a Taradell que cal “eixamplar la base i a Osona no entendre que la feina està feta”

0
COMPARTIR
Josep Rull en una trobada a Taradell

Josep Rull en una trobada a Taradell

El coordinador general de CiU, Josep Rull, va ser aquest divendres al vespre en una trobada-sopar a Taradell. Rull va insistir en la necessitat de sumar més suport al procés cap a la independència el proper 27 de setembre. “La nostra prioritat és convèncer aquells que dubten, aquells que van votar pel Sí/No”, va manifestar.

Davant més d’una cinquantena de persones que van assistir al restaurant Terra Endins, Josep Rull va posar èmfasi en “no donar res per segur”. “Hem d’ampliar la base i a Osona no podem entendre que la feina està feta”, va afirmar posant exemples del Regne Unit o Quebec. També va manifestar que calia “reescalfar l’ambient i recuperar l’efervescència” de cara a les eleccions del 27-S. “El valor de Convergència és que ho hem intentat tot per encaixar amb Espanya i ara l’única opció que ens queda és crear un nou país”, va dir.

Josep Rull en una trobada a TaradellJosep Rull també va fer referència a les relacions entre CDC i UDC afirmant que “estic convençut que Unió decidirà estar al costat del procés i del President” i va tornar a insistir que “els necessitem a tots perquè això va molt just”.

Després d’explicar que molts països europeus veuen amb bons ulls el procés de Catalunya, Rull va fer referència a la seva afirmació durant el passat Consell Nacional on va dir que CDC és un partit nacionalista. “Si es van generar dubtes sobre el nostre compromís amb la independència, és evident que no ens vam explicar bé. Nacionalisme i independentisme no estan contraposats: tots dos volen la independència com a millor instrument per al progrés i el benestar de la gent”.

Josep Rull va acabar la seva intervenció amb al·lusions a Lluís Verdaguer afirmant que a les municipals “cal donar força a alcaldes que saben gestionar bé i gent que estigui a l’entorn del President Mas, que ha de continuar liderant el procés”.

Josep Rull en una trobada a Taradell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments