Inici Actualitat L’Ecomuseu del Blat organitza un taller sobre llaurar i trullar al camp

L’Ecomuseu del Blat organitza un taller sobre llaurar i trullar al camp

0
COMPARTIR

llaurar-aradaEl Camp de l’Ametller, al Mas el Colomer, acollirà aquest dissabte 14 de març un nou taller de demostració de treballs del camp. En aquest cas un grup de pagesos experimentats i d’altres d’aprenents llauraran una part del camp i el trullaran amb cereals amb l’arada xica, l’arada brabant i un animal que facilitarà la feina.

El taller començarà a les 10 del matí amb l’objectiu de veure de prop i practicar aquestes tècniques tradicionals. El taller és gratuït i hi pot participar tothom.

El Camp dels Ametllers ocupa una superfície de dues quarteres on s’experimenta des del 2010. S’hi conrea usant eines i mètodes anteriors a la mecanització motoritzada de les tasques agrícoles i es cultiven varietats autòctones sense utilitzar productes industrials.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments