Inici Actualitat ERC Taradell posa a l’abast una aplicació per mòbils de la campanya...

ERC Taradell posa a l’abast una aplicació per mòbils de la campanya Decideix Taradell

0
COMPARTIR

app-decideix-taradell

app-decideix-taradell2La formació ERC Taradell ha posat en marxa una aplicació per a mòbils de la campanya Decideix Taradell. Aquesta iniciativa va començar a l’agost de 2014 amb una pàgina web com a plataforma per rebre propostes i aportacions dels ciutadans de cara a preparar les eleccions municipals.

Ara, ja en les últimes setmanes abans de l’inici de la campanya electoral, ERC posa a disposició una aplicació gratuïta per a mòbils amb el sistema android. La nova aplicació permet veure l’ideari del projecte, el candidat, la llista, el programa electoral, agenda d’actes, així com imatges i vídeos i un contacte directe amb ERC Taradell. També hi ha una secció per fer aportacions i crear conversa.

app-decideix-taradell3L’aplicació també enviarà notificacions al mòbil d’actes, novetats o informacions rellevants. L’objectiu d’ERC és facilitar informació a la ciutadania de Taradell de forma còmode. Els únics que no podran disposar de l’aplicació seran els usuaris del sistmes iOs, ja que no s’ha desenvolupat una aplicació a causa del seu cost i d’aspectes tècnics.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments