Inici Actualitat El coordinador general de Ciu, Josep Rull, serà aquest divendres a Taradell

El coordinador general de Ciu, Josep Rull, serà aquest divendres a Taradell

1
COMPARTIR

josep-rull

El grup local de CDC de Taradell, ha convidat el proper divendres al coordinador general de CiU, Josep Rull. La trobada està oberta a tothom amb l’objectiu d’intercanviar impressions sobre l’actual context polític català i l’impacte que poden tenir les eleccions municipals del proper 24 de maig.

La trobada tindrà forma de sopar, ja que es farà al restaurant Terra Endins de Taradell a les 9 del vespre. Tothom qui vulgui pot participar-hi amb inscripció prèvia enviant un mail al correu ciutaradell@gmail.com. El preu del sopar és de 20 euros i l’aforament és limitat.

Josep Rull també és diputat al Parlament de Catalunya i secretari d’organització de CDC.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Carles
Carles
11 març 2015 9:20

Què ens ve a explicar aquest? Que ara són nacionalistes? Mai més CyU!